Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksesi markkinoinnin kulmakivi sekä yrityksesi julkisivu verkossa. Kohdeasiakkaasi luo mielikuvan yrityksestäsi silmänräpäyksessä saavuttuaan kotisivuillesi, eikä muuta helposti mieltään.

Tehdäänkö yrityksellesi kotisivut, jotka auttavat sinua myymään ja yritystäsi menestymään? Annamme täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun kotisivuillesi.

Valitse WordPress-kotisivut

Kun puhutaan yrityksen kotisivuista, niin useimmissa tapauksissa suosittelemme siirtymään WordPress-julkaisujärjestelmään. WordPress-verkkosivut ovat aidosti sinun omaisuuttasi, ja sivuston laajennettavuus ja muokattavuus on vakiovaruste.

Lisäksi käytämme helppokäyttöistä ja hyväksi havaittua sivurakentajaa, jonka ansiosta voit itse muokata helposti kotisivujesi sisältöä.

Näin kotisivujen toteutus etenee

Uudet WordPress-kotisivusi tarvitsevat webhotellin ja verkko-osoitteen, jotta ne saadaan nettiin. Opastamme sinua näiden hankinnassa, jotta saat kotisivuillesi sopivan ratkaisun. Suosittelemme Domainhotellin ja Zonerin palveluita.

Jos yritykselläsi on jo kotisivut, niin on mahdollista käyttää nykyistä webhotellia myös uusille kotisivuille.

Kotisivujen sisältö on ehdottomasti se tärkein elementti, joka usein jätetään liian vähälle huomiolle. Omaperäistä ja asiakastasi puhuttelevaa sisältöä ei korvaa mikään.

Autamme sinua suunnittelemaan ja jalostamaan sisällöstäsi purevamman. Tarvittaessa saat kauttamme ammattikirjoittajalta tarjouksen sisällön tuotannosta kotisivuillesi.

Kun kotisivujesi sisältö on valmiina, toteutamme kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä.  Kysymme sinulta ohjeistuksen ulkoasun osalta ennen työn aloittamista. Teemme kotisivuistasi ensimmäisen luonnoksen valmiiksi, ja saat sen nähtäväksesi.

Jos luonnoksesta löytyy muutettavaa, niin teemme ne ulkoasun viimeistelyn yhteydessä. Kun hyväksyt kotisivut, niin julkaisemme ne virallisessa osoitteessaan.

Kun kotisivusi ovat valmiit, niin julkaisemme ja testaamme ne vielä huolellisesti läpi. Opastamme sinulle kuinka voit hallinnoida kotisivujasi, tai halutessasi voit jättää kotisivusi kokonaan meidän huolenpitoomme.

Onnistunut kotisivuprojekti ja sinun tyytyväisyytesi on meille tärkeintä. Takaamme, että olet tyytyväinen kotisivujesi ulkoasuun. Lisäksi lupaamme korjata mahdolliset virheet kuuden kuukauden ajan kotisivujen valmistumisesta.

WordPress-palvelut

Markkinointipäällikön webbisivut™

  • Teemme WordPress-sivuston valmiista ulkoasumallistasi.

Hinta alkaen 695 € + alv

Tuotepäällikön webbisivut™

  • Siistit ja selkeät WordPress-sivut nopeasti alusta loppuun

Hinta alkaen 895 € + alv

Skoude-päivityspalvelu™

  • Pidämme huolta WordPress-verkkosivujesi päivittämisestä

Hinta alkaen 29 € / kk + alv

Takuulla onnistuneet kotisivut

Kotisivut yrityksellesi täydellä takuulla

Pyydä tarjous WordPress-kotisivuista yrityksellesi. Saat kotisivut, joihin olet 100% tyytyväinen. Saat ilmaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella, ja kerromme ajatuksemme millaiset kotisivut tekisimme yrityksellesi. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.