Kotisivut yritykselle helposti ilman riskejä.

Säästä resursseja

Sujuva ja reipas kotisivujen toteutus ei vaadi aikaasi tuntia enempää. Teemme yrityksesi kotisivut ammattitaidolla, ja sinä voit keskittyä omiin askareisiisi.

  • vain tunti aikaasi

Näytä edustavalta

Edustavat ja tarkasti viimestellyt kotisivut parantavat yrityksesi ilmettä verkossa, parantaen kilpailuasetelmaa ja asiakashankintaa.

  • vakuuttava yritysilme

Lisää myyntiä

Suunnitelmallisesti sisältöä myöten toteutetut kotisivut auttavat sinua löytämään uusia asiakkaita yrityksellesi verkon välityksellä.

  • lisää asiakkaita

Kotisivujen hankkiminen voi olla helppoa ja huoletonta

Mitä sanoisit, jos onnistuisimme tekemään yrityksellenne kotisivut niin, että viemme vain tunnin aikaasi ja ylitämme odotuksesi?

Se on tavoitteemme.

Yrityksen kotisivut on mielestämme merkittävä asia, ja teemme ne aina suunnitelmallisesti ja yksilöllisesti yrityksenne parhaaksi alusta loppuun. 

Näin homma etenee

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kotisivuista jättämällä tiedot kätevästi chatbotillemme. Vastaamme sinulle yhden arkipäivän kuluessa. Tämä vie aikaasi korkeintaan 10 minuuttia.

Hyväksy tarjous

Saat tarjouksen kotisivuista yhden työpäivän aikana, jos antamasi tiedot ovat riittävät. Tarjouksen hyväksyt helposti sähköpostilla, jolloin syntyy sopimus ja ryhdymme töihin.

Suunnittelu ja toteutus

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus ei vaadi liiemmin aikaasi. Kerran saatuamme tarvittavat tiedot, teemme kotisivuista luonnoksen jonka pääset näkemään omalta koneeltasi.

Tutustuminen luonnokseen

Tutustu luonnokseen silloin kun sinulle sopii. Katso uudet kotisivut läpi, ja kirjoita meille ajatuksesi ja kommenttisi. Tähän tehtävään riittää hyvin puoli tuntia.

Julkaisu

Kun tarvittavat muutokset on tehty, viimeistelemme sivut ja julkaisemme ne. Julkaisun yhteydessä sivut testataan läpi. Kun sivut on julkaistu, lähetämme laskun sovitun mukaisesti.

Kotisivut alkaen 1650 € + alv

  • WordPress-toteutus
  • Avaimet käteen -toteutus
  • Suunnitelmallinen sisältö
  • Edustava ja siisti ulkoasu
  • Toimivuustakuu, 6kk
  • Huolenpito, 6kk

Mikä mietityttää?

Kotisivujen toteutus on tosiaan aikaa vaativa projekti, mutta me olemme täällä sitä varten että otamme homman vastuullemme. Toteutamme verkkosivut sujuvasti, halutessasi riittää että uhraat tunnin aikaasi. Me keskitymme kotisivujen suunnitteluun, jotta sinä voit keskittyä omiin harrastuksiisi.

Tykkäämme, kun asiat tehdään reippaalla tahdilla, mutta ei kuitenkaan hutiloiden. Kun hyväksyt tarjouksemme, ryhdymme toimeen lähes välittömästi. Yleensä kevyemmät kotisivut saadaan valmiiksi noin kahdessa viikossa, laajemmat toteutukset vie hieman pidempään.

Hyvä kun kysyit, sisältö jätetään usein liian vähälle huomiolle. Sisältö on kuitenkin kotisivujesi tärkein osa-alue, jonka suunnittelu ja toteutus kuuluu ammattilaiselle. Toteutamme kotisivuillesi asiakasta puhuttelevan sisällön viestinnän ammattilaisten toimesta. Voit joko toimittaa raakatekstit tai pyytää puhelinhaastattelun, jonka perusteella sisältö toteutetaan. Halutessasi voit myös järjestää julkaisuvalmiit sisältöteksit valmiiksi.

Kotisivut tehdään aina avoimen lähdekoodin WordPress julkaisujärjestelmällä. Kotisivut on siis kokonaan teidän omaisuuttanne. WordPress-kotisivut tarvitsee webhotellin, jotta ne saadaan verkkoon. Autamme tarvittaessa webhotellin valinnassa.

WordPress on ilmainen ja maailman yleisin kotisivualusta, ja sillä tehdyt kotisivut ovat ihan oikeasti yrityksenne omat kotisivut. WordPress kehittyy ja laajenee jatkuvasti, joten verkkosivujen jatkokehitys onnistuu.

Luota ammattitaitoomme ja anna yrityksesi ilme meidän tehtäväksemme. Teemme yrityksille kotisivuja päivittäin, joten ne on ehdottomasti meidän alaamme. Lähtökohtana on aina liiketoimintaanne tukeva toteutus, joka tehdään yksilöllisesti yrityksellenne. Kaiken varalle annamme täyden tyytyväisyystakuun kotisivujen ulkoasun osalta, lupaamme niiden olevan edustavat.

Kotisivujen lisäkulut on vakava huolenaihe, mutta ei meidän kohdallamme. Annamme tekemillemme kotisivuille aina kuuden kuukauden toimivuustakuun, eli käytännössä katsoen korjaamme mahdolliset virheemme. Lisäksi pidämme uudesta sivustosta huolta ensimmäiset puoli vuotta, jonka jälkeen tehdään jatkosuunnitelma kotisivujen ylläpidolle.

Meillä yrityksen kotisivut alusta loppuun ammattitaidolla ja täydellä takuulla toteutettuna alkaen on 1650 € + alv. Tämä sisältää kotisivujen suunnittelun, toteutuksen, julkaisun, takuun ja huolenpidon.