Logo yritykselle

Uskottava ja edustava yritysilme lähtee logosta. Se on yrityksen brändäyksen ja markkinoinnin ensimmäinen näkyvä ja mieleenpainuva asia, joka kannattaa tehdä oikeaoppisesti ja huolella.

Yritysilme lähtee logosta

Logo on yritykselle tärkeä markkinointiväline, elementti joka näkyy esimerkiksi yrityksen kotisivuilla aina ensimmäisenä asiakkaan silmään. Jokaisella sivulatauksella. Toimiva logo on kuvaava ja helposti hahmotettava.

Logon luettavuus on oltava sitä luokkaa, että yhdenkään logon katsojan ei tarvitse miettiä tai ihmetellä mitä logo kuvastaa tai mitä siinä lukee. Pidä yrityksen logo mahdollisimman yksinkertaisena, jotta se on helposti muistettava ja jää nopeasti mieleen.

Jätä logon toteutus huoleksemme

Autamme asiakkaitamme yritysilmeen kohottamisessa myös logon suhteen. Jotta kotisivuista tai muusta markkinointimateriaalista tulee laadukkaan ja uskottavan näköinen, on logo oltava viimeisen päälle kunnossa. Järjestämme yritykselle logon nopealla rytmillä sekä kustannustehokkaasti.

Logo yritykselle, suunnittelu ja toteutus

Logoideat useammalta suunnittelijalta, valitse paras

Järjestämme ideat ja ehdotukset yrityksenne uudeksi logoksi useammalta graafiselta suunnittelijalta. Kilpailuttamalla logon toteutus suunnittelijoiden kesken saadaan useita kiinnostavia ideoita, jotka usein ylittävät odotukset. Prosessin aikana hoidamme kommunikoinnin graafikoiden kanssa, ja voit katsella logoideoita reaaliajassa.

Logosuunnittelijan valinta

Logon ideointia ja suunnittelua ei kannata kokemuksemme mukaan jättää yhden suunnittelijan varaan. Jos yrityksellä ei ole tuttua ja tunnettua graafista suunnittelijaa tiedossa, kannattaa logosuunnittelu kilpailuttaa.

Valittaessa yksi ja tietty logosuunnittelija, on vaikea arvioida etukäteen vastaako toteutus odotuksia.

Hankkiessasi logon kauttamme, tuomme sinulle useamman suunnittelijan ehdotukset yritysesi logosta, sekä autamme valitsemaan ja viimeistelemään parhaan logon yritykselle.

Kuinka logo toteutetaan?

Kerro logo­suunnitelmastasi

Ota yhteyttä ja kerro millaiselle yritykselle tarvitaan uusi logo. Määrittelemme tarvittavat tyylilinjaukset yhdessä, sekä julkaisemme logokilpailun kansainvälisiä osaajia hyödyntäen.

Logon toteutus

Kun logokilpailu julkaistaan, saat logoehdotukset nähtäväksesi reaaliajassa. Suunnittelijoiden jättämistä ehdotuksista seulotaan parhaat, sekä niihin voidaan pyytää haluttuja muutoksia.

Hyödynnä logoa

Kun logo on valmis ja hyväksytty, se on valmis käyttöönottoon. Saat logosta kaikki tarvittavat tiedostomuodot, joiden avulla voit käyttää logoa kaikissa markkinointimateriaaleissa.

Kysymyksiä logon hankkimisesta

Voimme auttaa. Logosuunnittelu ja logon hankkiminen yritykselle on haastavaa. Sopivan tekijän löytäminen ja lopputulokseen luottaminen ei ole helppoa. Me toimimme toisin, ja kilpailutamme logon. Toteutamme logon käyttäen ulkopuolisten graafikoiden apua. Näin saat useamman ehdotuksen logollesi, joista useimmin löytyy se sopiva.

Logon suunnittelun ja toteutuksen hinta riippuu aina määrityksistä, mutta logon hinta on yleensä noin 200 – 500 euroa + alv.

Kauttamme logokilpailu saadaan työn alle melkein saman tien. Käytämme apuna vapaana olevia ja projektista kiinnostuneita graafikoita, jolloin valmistusaika lyhenee. Ensimmäiset luonnokset logosta saat hähtäväksesi keskinmäärin kahdessa arkipäivässä.

Logoidean kilpailuttaminen on kaikkein varmin keino pettymystä vastaan. Kun logoideoita saadaan useilta graafikoilta, toteutus usein ylittää odotukset.

Logoa voi käyttää kaikessa yrityksen markkinointimateriaalissa. Voit käyttää logoa verkkosivujen lisäksi käyntikortissa, printtimediassa, ovikyltissä ja niin edelleen. Saat tarvittavat tiedostot, joiden avulla voit käyttää logoa missä tahansa ja kaiken kokoisina.