Pienyrittäjän kotisivut

Kotisivut ovat nykyään jokaisen yrityksen markkinoinnin kulmakivi, myös pienyrityksen. Pienyrittäjälle on oleellisen tärkeää hyödyntää yrityksen näkyvyys ja löydettävyys kotisivujen avulla. Toteutamme pienyrityksille kotisivut kustannustehokkaasti ja sujuvasti keskittyen oleellisimpiin asioihin.

Pienyrittäjän kotisivuratkaisu, joka lisää myyntiä

Kotisivut puhuttelevalla sisällöllä, edustavalla ilmeellä sekä hyvällä Google-näkyvyydellä ovat oleellinen tekijä pienyrittäjän markkinointistrategiassa: kunnon kotisivuilla pienikin yritys voi näyttää suurelta, sekä löytää uusia asiakkaita hakukoneiden välityksellä.

Pienyritttäjälle suosittelemme myös, että markkinointi aloitetaan hankkimalla kotisivut yritykselle. Näin pienyritys saa oman näköisensä täysin vapaan markkinointialustan. Myös pienyrityksen kotisivuissa tärkeintä on kohdeasiakasta puhutteleva sisältö sekä edustava yritysilme. Näiden lisäksi onnistunut hakukoneoptimointi parantaa mahdollisuuksia löytää uusia asiakkaita hakukoneista kotisivujen avulla.

Visuaalinen ilme yritykselle
Kotisivut luovat usein ensimmäisen mielikuvan yrityksestä.

Hyödynnä potentiaali kotisivuilla

Kotisivuilla pienikin yritys voi saada paljon aikaiseksi. Tärkeintä on tasalaatuinen toteutus, jonka avulla parannetaan yrityksen näkyvyyttä ja tunnettuutta verkossa. Parhaassa tapauksessa kotisivut löytävät itsestään vierailijoita sekä käännyttävät heistä asiakkaita.

Näytä isommalta kotisivujen avulla

Laadukkaat ja edustavat kotisivut voivat tuoda pienyritykselle yllättäviä etuja pelkän kotisivujen luoman mielikuvan avulla. Kun kotisivut on tehty kunnolla, voidaan varmistaa että pienyritys näyttää varteenotettavalta ja luotettavalta toimijalta.

Liikennettä Googlesta kotisivuille

Mikään ei ole yrityksen kotisivuille niin hyödyllistä, kuin kattava Google-näkyvyys yritykselle sopivilla hakusanoilla. Kun pienen firman kotisivut keikkuu Googlen kärkisijoilla, saadaan hakukoneista jatkuvasti kontaktia ostojalalla oleviin kohdeasiakkaisiin.

Pienyrityksen kotisivuratkaisu

Pienyrittäjällä on harvoin aikaa ja rahaa liiaksi tuhlattavana, vaikkakin kotisivut ovat tärkeä investointi. Olemme kehittäneet juuri pienyrittäjälle sopivan kotisivuratkaisun, jonka avulla on helppo lähteä liikkeelle.

Pienyrittäjän kotisivuratkaisu

WordPress-kotisivut

Toteutamme pienyrittäjälle  WordPress -kotisivut. WordPress-julkaisujärjestelmä on käytetyin kotisivualusta, eikä suotta. Tällä ratkaisulla yrityksesi saa ikiomat kotisivut, etkä ole riippuvainen kuukausimaksullisista palveluntarjoajista. Kehittämis- ja laajentamismahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten kotisivut seuraavat helposti yrityksen kasvua.

Google-optimointi tuo lisää vierailijoita

Jotta uusista kotisivuista saadaan enemmän irti, kannattaa heti kotisivujen toteutusvaiheessa kiinnittää huomiota sivuston hakukonenäkyvyyteen. Teemme ennen kotisivujen toteutusta hakusanatutkimuksen, sekä tuomme ehdotukset oikeaoppiselle sivurakenteelle ja sisällölle.

Kun Google-optimoinnin perusasiat laitetaan kuntoon heti alussa, menestymisen mahdollisuudet paranevat huomattavasti. Onnistunutta Google-optimointia parempaa markkinointiin liittyvää investointia on vaikea keksiä pienelle yritykselle.

Pienyrityksen kotisivujen hinta

Pienyrityksen kotisivujen vakiototeutus kustantaa meillä alkaen 1500 euroa + alv. Emme ole kaikkein halvin tekijä tässä sarjassa, mutta kanssamme saat astetta laadukkaamman yritysilmeen sekä Google-näkyvyyden. Lisäksi tarjoamme WordPress-huolenpitoa, jonka avulla pienyrittäjänä voit keskittyä oman tuotteesi kehittämiseen.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä pienen yrityksen kotisivut, jotka tekevät isoja asioita.