Verkkokaupan perustaminen

Hinta alkaen 1650 € + alv

Autamme uusia sekä kokeneita verkkokauppiaita verkkokaupan perustamisessa.

Perusta verkkokauppa sujuvasti

Verkkokaupan perustaminen osaavan ammattilaisen kanssa? Onnistuu, olemme olleet mukana perustamassa monenlaista verkkokauppaa.

Toteutamme verkkokaupat WooCommercella, joka on monipuolinen verkkokauppalisäosa WordPress-verkkosivuille. Lue lisää sopiiko WooCommerce-verkkokauppa suunnitelmiisi.

Olemme tukenasi ja apunasi suunnitteluvaiheesta aina verkkokaupan julkaisuun ja jatkokehitykseen.

Varma toteutus

Hankkimalla takuulla toimivan verkkokaupan, voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Pidämme huolen että verkkokauppasi toimii.

Löydy hakukoneista

WooCommerce-verkkokauppa on hyvin hakukoneoptimoitu alusta, joka auttaa verkkokauppaasi löytymään hakukoneista paremmin.

Löydä asiakkaita

Verkkokaupan täytyy olla toimiva ja helppokäyttöinen, sekä ostaminen tulee olla asiakkaalle mahdollisimman helppoa.

Täyden takuun verkkokaupparatkaisu

6kk täystakuulla

Verkkokauppa sisältää täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun, sekä ensimmäiset 6kk kattavan huolenpitopalvelun.

Kuinka verkkokauppa perustetaan?

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous verkkokaupasta, niin otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelmasi läpi. Kun löydämme yhteisen sävelen, niin teemme sinulle tarjouksen verkkokaupan toteutuksesta.

Suunnittelu ja toteutus

Hyväksyttyäsi tarjouksen, ryhdymme pystyttämään verkkokauppaa saman tien. Autamme sinua toimituskulujen suunnittelussa ja maksujärjestelmän valinnassa.

Opastus ja tuki

Pysymme tukenasi verkkokaupan käyttöön ja tekniikkaan liittyvissä asioissa. Huolehdimme verkkokauppasi tekniikasta ensimmäiset puoli vuotta, jotta saat kauppasi pyörimään sujuvasti.

Kysymyksiä verkkokaupan perustamisesta

Verkkokaupan perustamiseen tarvittava aika riippuu täysin verkkokaupasta ja sen laajuudesta. Yksinkertainen ja vähäisellä tuotemäärällä oleva verkkokauppa saadaan perustettua viikossa tai kahdessa, isompi ratkaisu voi viedä kuukauden tai kaksi.

WooCommercea suositellaan useimmin pienille ja vähän suuremmille verkkokaupoille alustaksi. WooCommere on ilmainen, jatkuvasti kehittyvä ja lähes rajattomasti laajennettava verkkokauppa. Avoimen lähdekoodin ansiosta sen käyttäminen ja päivittäminen on ilmaista.

WooCommerce on osa WordPress-sivustoa, jossa on helppokäyttöinen ja suomenkielinen hallintapaneli. Verkkokaupan hallintapanelista voit muokata, lisätä ja poistaa tuotteita, sekä hallinnoida tilauksia helposti.

Verkkokaupan hallinnointi on aina ensisijaisesti verkkokauppiaan tehtävä. Opastamme sinut käyttämään verkkokauppasi hallinnointia auttaen sinut alkuun.

Tuotteiden lisääminen verkkokauppaan on myös helppoa, ja paras tapa saada tuntumaa verkkokaupan hallinnointiin, on aloittaa tuotteiden lisäämisestä. Halutessasi voimme tehdä tarjouksen tuotteiden lisäämisestä verkkokauppaasi.

Annamme verkkokauppatoteutukselle täyden tyytyväisyystakuun ulkoasun ja toimivuuden osalta. Saat ensimmäisen luonnoksen nähtäväksesi aikaisessa vaiheessa, jonka jälkeen ulkoasu toteutetaan loppuun sovitun mukaisesti. Lisäksi kaikki toiminnot suunnitellaan hyvin ennen totutettamista.

Kyllä saa. Uuteen verkkokauppaan sisältyy puolen vuoden opastus- ja tukipalvelu, jonka aikana saat kysellä vapaasti neuvoa tai opastusta.

Puolen vuoden jälkeen WordPress-tukipalvelu auttaa sinua tarvittaessa.

Meillä ei tule mitään lisäkuluja verkkokaupasta puoleen vuoteen, ellei toteuteta mitään uutta alkuperäiseen suunnitelmaan kuulumatonta. Pidämme jopa uuden verkkokauppasi päivitettynä ja valvottuna ensimmäiset kuusi kuukautta.

Jatkossa päätät itse, kuinka hoidat verkkokauppaasi. Voit pitää verkkokaupan tekniikasta huolta itse tai hankkia huolenpitopalvelun helpottamaan elämääsi.

Helppo verkkokauppa

Kun toteutat verkkokaupan ammattilaisen kanssa joka ymmärtää suunnitelmaasi, perustaminen käy sujuvasti. Totutamme verkkokaupan sekä jaamme kokemuksemme useista verkkokaupoista.

Pätevä tekijä kaveriksi ja verkkokaupan perustaminen käy sujuvasti.

Verkkokaupan laatu

Verkkokaupan ilme ja ulkoasu tehdään aina yksilöllisesti. Viimeistelemme verkkokaupan huolellisesti, sekä otamme vastuun että uusi kauppasi toimii juuri kuten pitääkin.

Ei yllätyskuluja, takuu ja huolenpito 6kk sisältyy palveluun.

Verkkokaupan hinta

Kerromme verkkokaupan hinnan aina etukäteen. Verkkokaupan perustamisen hinta alkaen 1650 € + alv, maksuaikaa saat halutessasi jopa 90 päivää (kysy lisää).

Verkkokaupan perustaminen avaimet käteen -ratkaisuna alkaen 1650 € + alv.

Mitä vielä mietit?

Kerta olet löytänyt jo tänne asti, olisi mukava kuulla suunnitelmistasi. Juttelutuokio ammattilaisen kanssa antaa sinulle uusia ajatuksia ja ideoita, eikä sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä niin jutellaan verkkokaupan perustamisesta.

×
×

Ostoskori