Verkkosivut yrityksellesi tunarointitakuulla

Hinta alkaen 1650 € + alv

Mikään ei ole niin kannattavaa yrityksellesi, kuin verkkosivut täydellä takuulla.

Säästä aikaa ja hermoja, valitse verkkosivut takuulla*

Liian moni yritys tuhlaa aikaansa ja rahojansa hankkiessaan kaikkein halvinta verkkosivuratkaisun. Usein se tulee lopulta kalliimmaksi.  Teemme yrityksellenne verkkosivut takuulla*, niin voitte keskittyä johonkin tärkeämpään.

Tarjoamme myös kaiken kattavat ylläpito- ja huolenpitopalvelut yrityksesi verkkosivuille.

* Verkkosivujen takuu

  • työvirheiden varalle, 6kk
  • huolenpitopalvelu, 6kk
  • opastus- ja tukipalvelu, 6kk

Säästä resursseja

Sujuva ja reipas verkkosivutoteutus ei vaadi aikaasi tuntia enempää. Teemme verkkosivut nopeasti ja ammattitaidolla, jotta sinä voit keskittyä omiin kiireisiisi.

Näytä edustavalta

Yksilölliset, selkeät ja siistit verkkosivut nostattavat yrityksesi verkkoilmettä. Potentiaalinen asiakas pitää sinua luotettavana toimittajana.

Löydä asiakkaita

Suunnitelmallisesti sisältöä myöten toteutetut verkkosivut auttavat sinua löytämään uusia asiakkaita yrityksellesi verkon välityksellä.

Verkkosivut, joista on hyötyä yrityksellesi?

Googlen hakukonetta kulutetaan Suomessa noin 30 miljoonaa kertaa päivässä, jonka lisäksi kokemuksia ja suosituksia eri palveluntarjoajista jaetaan eri verkostoissa. Tietoa haetaan päivittäin kaikesta mahdollisesta, ja tämän takia verkkosivujen sisältö on tärkeässä roolissa.

Verkkosivut ovat yrityksesi internet-markkinoinnin kulmakivi: potentiaalinen asiakas tai työntekijä tutustuu yritykseesi verkkosivujen kautta. Hyvällä verkkosivutoteutuksella voidaan helpottaa asiakkaan ostopäätöstä tai valintaa yrityksenne hyväksi.

Verkkosivuista voidaan tehdä yrityksesi asiakaspalvelija ja tehomyyjä, joka kontaktoi uusia asiakkaita päivittäin verkossa. Haluatko tietää millaisen kakun sinun kilpailijasi jakavat verkossa?

Ota yhteyttä, niin jutellaan liiketoimintanne kehittämisestä verkossa.

Kun tehdään, niin tehdään kunnolla

6kk täystakuulla

Verkkosivut sisältää täyden tyytyväisyys- ja tunarointitakuun, joten voit olla varma lopputuloksesta.

Kuinka verkkosivut toteutetaan?

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous verkkosivuista. Tarvittaessa otamme sinuun yhteyttä ennen tarjouksen antamista, jos tarvitsemme tarkentavia tietoja.

Teemme työt

Hyväksyttyäsi tarjouksen verkkosivuista, toteutamme yksilöllisesti suunnitellut verkkosivut yrityksellenne reippaalla aikataululla.

Maksa lasku

Kun verkkosivut on valmiit ja hyväksytty, julkaisemme ne ja katsomme niiden perään. Saat laskun sovitusti 0-90 päivän maksuajalla.

Kysymyksiä verkkosivujen toteutuksesta

Jos yritykselläsi on jo verkkosivut, niin käytämme niitä pohjana uusille verkkosivuille. Käymme läpi toivotut sisältömuutokset, ja ryhdymme töihin. Jos vanhat verkkosivut on tehty jollain muulla kuin WordPressillä, niin sitten on edessä siirtyminen WordPress-verkkosivuihin.

Uusien verkkosivujen kohdalla suurempi painoarvo on sisällöllä, joka täytyy luoda tyhjästä. Ensin siis jutellaan siitä, mikä on verkkosivuston tarkoitus ja millaisena toimijana yritys halutaan nähdä. Tämän päälle toteutetaan sisältötekstit viestinnän ammattilaisen toimesta. Seuraavaksi toteutetaan ensimmäinen luonnos verkkosivuista, jonka yhteydessä pääsette tutustumaan ehdotukseemme.

Voit myös järjestää julkaisuvalmiin sisällön.

Jos kyseessä on vanhojen verkkosivujen uudistus,  tärväämme aikaasi parhaillaan vain tunnin verran. Ei piinaavia palavereja, jatkuvaa soittelua ja sähköpostien lähettelyä. Keräämme sinulta tarvittavan tiedon tehokkaasti, sekä toimimme yrityksenne parasta ajatellen ja ammattitaidolla.

Usein verkkosivuja hinkataan valmiiksi kuukausitolkulla, eikä valmista meinaa tulla millään. Me laitamme hihat heilumaan välittömästi, ja keskinmäärin kevyet verkkosivut valmistuu noin kahdessa viikossa. Laajempi verkkosivusto vie luonnollisesti pidempään.

Sisältö on verkkosivujen tärkein asia, ja jätetään liian usein vähälle huomiolle. Verkkosivujen sisältö puhuttelee asiakastasi, sekä tuo vierailijoita hakukoneista. Toteutamme asiakaslähtöisen sisällön verkkosivuillenne viestinnän ammattilaisten toimesta. Tarvitsemme sinulta ainoastaan pohjatiedot tai raakatekstit, sekä mahdollisesti pikaisen puhelinhaastattelun.

Voit myös järjestää julkaisuvalmiin sisällön uusille verkkosivuillesi.

Verkkosivut toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä hyödyntäen hyväksi havaittuja ratkaisuja. Sivuston sisältö ja ulkoasu luodaan aina yksilöllisesti. Sisältöä ja ulkoasua on helppo muokata ja laajentaa tulevaisuudessa.

WordPress on maailman ylivoimaisesti käytetyin alusta verkkosivustoille. Julkaisujärjestelmä pohjautuu avoimeen lähdekoodiin ja sitä kehitetään yhteisön voimin, joten sen käyttäminen ja päivittäminen on ilmaista. WordPressillä toteutetut verkkosivut on sinun omaisuuttasi, etkä ole sidottu tiettyyn palveluntarjoajaan.

Annamme verkkosivuille täyden tyytyväisyystakuun ulkoasun ja toimivuuden osalta. Saat ensimmäisen luonnoksen nähtäväksesi aikaisessa vaiheessa, jonka jälkeen ulkoasu toteutetaan loppuun sovitun mukaisesti. Yleensä toteutuksemme saavat positiivista palautetta, ja muutostoivomuksia on erittäin vähän.

Meillä ei tule mitään lisäkuluja verkkosivuista puoleen vuoteen, ellei toteuteta mitään uutta alkuperäiseen suunnitelmaan kuulumatonta. Pidämme jopa uudet verkkosivunne päivitettynä ja valvottuna ensimmäiset kuusi kuukautta, ja teemme tarvittavat pienet muutokset sisältöön.

Helppous

Saat verkkosivut todella helposti, eikä toteutuksen läpivienti vaadi sinulta tarvittaessa tuntia enempää aikaa. Hoidamme kaiken suunnittelusta julkaisuun sisältöä myöten, ja viimeistelemme sivut joustavasti.

Parhaillaan tarvitsemme tunnin aikaasi ja uudet verkkosivut on valmiit.

Laatu

Meitä motivoi yrityksesi menestyminen. Verkkosivujen sisältö ja ulkoasu tehdään aina yksilöllisesti yrityksellesi. Viimeistelemme verkkosivut aina huolellisesti, sekä otamme vastuun että ne toimii juuri kuten pitääkin.

Ei yllätyskuluja, takuu ja huolenpito 6kk sisältyy palveluun.

Hinta

Kerromme verkkosivujen hinnan aina etukäteen, ja laskutamme kun työ on tehty. Verkkosivujen hinta alkaen 1650 € + alv, maksuaikaa saat halutessasi jopa 90 päivää. Kysy lisää maksuajasta.

Edustavat verkkosivut avaimet käteen -ratkaisuna alkaen 1650 € + alv.

Mitä vielä mietit?

Verkkosivujen tulisi olla tehokas myyntityökalu yrityksellesi, jotka tuo uusia asiakkaita, parempia asiakkaita tai vakaamman tulevaisuuden. Ota yhteyttä, niin tutustumme mielellämme tavoitteisiinne ja suunnittelmiinne sekä teemme ilmaisen kartoituksen.

×
×

Ostoskori