WordPress kotisivut

WordPressistä on tullut markkinavaltias kotisivujen alustana. WordPress kotisivut on erittäin yleinen valinta, eikä suotta. Kerromme lyhyesti ajatuksemme WordPress-kotisivuista.

WordPress kotisivujen alustana

WordPress julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 blogialustana. Pikkuhiljaa siitä on tullut todella suosittu julkaisujärjestelmä, jolla voidaan tehdä kotisivut tai verkkokauppa monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi WordPress kotisivut taipuu verkkokaupaksi yleisen WooCommerce-verkkokauppalisäosan avulla.

WordPressin hyvät puolet

omat sivut, ei lisenssiä, helppo hallinnoda, muokattavissa

WordPressillä tehdyt kotisivut ovat aina yrityksesi omaisuutta, etkä ole sidottu tiettyyn palveluntarjoajaan. Tarvitset vain webhotellin ja verkko-osoitteen WordPress-sivuston julkaisemiseen.

WordPress -kotisivuja voidaan muokata ja kehittää lähes loputtomasti. WordPress-sivuille voidaan asentaa hintalaskuri, ajanvarausjärjestelmä, verkkokauppa sekä paljon muuta. Osa lisätoiminnoista voidaan toteuttaa valmiilla lisäosilla, mutta erikoisemmat toiminnot voidaan joutua koodaamaan alusta alkaen. Blogitoiminto löytyy vakiona.

WordPressin hallintapaneli on yksi helppokäyttöisimmistä. Lisäksi kotisivut voidaan tehdä niin, että kaikki sisältö on helposti muokattavissa.

WordPressin huonot puolet

huollon tarve, joskus tekniikka tekee temput

WordPress on ilmainen julkaisujärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasta WP-yhteisön voimin. Kun uusi versio WordPressistä julkaistaan, päivitykset näkyvät automaattisesti hallintapanelissa. Päivittäminen hoituu parilla napin painalluksella. Lisäksi WordPress kotisivujen lisäosat ja teema ovat päivitettävissä ajoittain.

WordPress-kotisivuihin saattaa iskeä toimintahäiriö, jolloin tarvitsee WordPress-ammattilaisen apua. Kukaan ei siis varsinaisesti takaa palvelun täydellistä toimintaa, ja bugeja mahtuu kaikkiin ohjelmistoihin.

WordPress kotisivujen hinta

Vaikka WordPress on ilmainen alusta, joutuu kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta maksamaan. Meillä WordPress kotisivujen hinta alkaa 1650 eurosta (plus aaälvee), ja pakettiin kuuluu aina 6 kuukauden huolenpitojakso. Näin uusien kotisivujen käyttöönotto sujuu yrityksenne puolesta helposti.

×
×

Ostoskori