Elementor on WordPress-sivuston sivurakentaja, jolla on rakennettu sivustoja jo useita vuosia ympäri maailmaa. Meidänkin kokemus Elementorista alkaa vuodelta 2018, jonka jälkeen siitä tuli ykköstyökalumme WP-sivustojen toteutuksessa. WordPressin ja Elementorin yleistyessä entisestään on myös Elementor-osaajalle tullut kysyntää.

Elementoria vuodesta 2018

Vuoden 2018 alkupuolella vasta pari vuotta markkinoilla ollut Elementor tuli vastaan. Muutaman minuutin kokeilun jälkeen siirryttiin Pro-versioon, ja tästä asti kaikki sivustomme on käytännössä tehty Elementorilla. Voitaisiin siis sanoa, että melko kokenut ja vannoutunut osaaja Elementorin suhteen kyseessä.

Alkuvuosina Elementor ei vielä ollut täysin WooCommerce-yhteensopiva, mutta nykyään sillä hoituu myös ammattimainen verkkokauppa alusta loppuun. Tämä kehitys on erityisesti ollut mieleemme, sillä olemme paljon tekemisissä WooCommerce-verkkokauppojen toteutuksen kanssa.

Tekijä avuksi Elementorille

Elementor on niin edistyksellinen ja kehittynyt, että sillä voi tehdä osaavissa käsissä jopa korporaatiokokoisen yrityksen verkkosivuston. Tämän vuoksi Elementorin käyttö on laajentunut laajentumistaan yrityksten verkkosivujen kulmakiveksi.

Usein kuitenkin käy niin, että yrityksen sisältä ei löydy omaa markkinointiheppua tai IT-tyyppiä, jolle voidaan nakittaa kaikki verkkosivuston muutostyöt. Tämän takia moni yritys tarvitsee Elementor-osaajaa avuksi projektiin tai pienimuotoisempiin muutostöihin.

WordPress suunnittelija

Elementoria vuodesta 2018

Elementor on ollut kovassa käytössä vuoden 2018 alkupuolelta, ja kokemusta on myös WooCommercen puolelta melko kattavasti.

Jos tarvitset Elementor-osaajaa avuksi, niin otahan pikaisesti yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai chatbotilla. Palaamme pian asiaan ja katsotaan kuinka voimme auttaa Elementor-osaamisemme kanssa. Täällä voi olla juuri sopiva tekijä avuksenne!