WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmään kytkettävä lisäosa, jonka avulla WordPress-sivustosta rakennetaan verkkokauppa. WooCommerce on suosittu ja monipuolinen verkkokauppa-alusta: kauppa on oikeasti omaisuuttasi sekä lähes rajattomasti muokattavissa.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on ilmainen verkkokauppalisäosa WordPress-sivustolle. Nykyään WooCommerce on yleismmin käytetty verkkokauppa-alusta, jonka avulla pyörii noin 28 % kaikista maailman verkkokaupoista. Lisäksi se on WordPressin yksi suosituimmista lisäosista, jota on ladattu noin 84 miljoonaa kertaa.

WooCommerce pohjautuu WordPressin tavoin avoimeen lähdekoodiin, joten sen lataaminen ja päivittäminen on ilmaista. Lisäksi avoin lähdekoodi mahdollistaa verkkokauppa-alustan vapaan muokkaamisen kenen tahansa toimesta. Tämä mahdollistaa verkkokaupan kehittämisen ilman palveluntarjoajan asettamia rajoitteita.

WooCommercen perusominaisuudet

WooCommercea on yleisesti näppärä hallita ja pyörittää helppokäyttöisen WordPressin hallintapanelin kautta, ollen hyvä valinta verkkokaupan perustamiseen pienelle tai vähän suuremmallekin verkkokaupalle.

Kauppaan on saatavilla kattava valikoima valmiita liitännäisiä erilaisille lisätoiminnoille. Jos tarvittavaa toimintoa ei löydy valmiina lisäosana, haluttu toiminto voidaan toteuttaa koodaamalla.

WooCommercella voit myydä fyysisten tuotteiden lisäksi myös palveluja ja ladattavia tuotteita. Pienellä rakentelulla verkkokauppan voidaan lisätä myös tuotteita ajanvarauskalenterilla.

WooCommerceen on myös helppo kytkeä haluamasi verkkokaupan maksujärjestelmä kaikilta yleisimmiltä maksuvälittäjiltä nykypäiväisen ostotapahtuman tarjoamiseksi.

WooCommercen tärkeimmät ominaisuudet

Tarpeellisia lisätoimintoja WooCommercelle

WooCommercen ylivoimaiset ominaisuudet

WooCommerce perustuu WordPressin tavoin avoimeen lähdekoodiin, joten sen lataaminen ja päivittäminen on ilmaista. WooCommerce-verkkokauppa on lähes rajattomasti muokattavissa, joten verkkokaupan kehittäminen ei juuri tunne teknisiä rajoituksia.

Kokemuksia WooCommercesta

WooCommercessa on hyvät ja huonot puolensa, mutta yleisesti ottaen se on monipuolinen verkkokaupparatkaisu yleisesti ottaen monenlaiseen käyttöön.

Usein sanotaan, ettei WooCommerce sovellu erityisen suurelle verkkokaupalle. Näkemyksiä on useita, mutta asia kannattaa ottaa puheeksi, jos verkkokaupassa on vähintään useita tuhansia tuotteita.

Kun harkinnassa on massiivisempi verkkokauppa ja suurempi budjetti, voi vertailun vuoksi olla syytä tarkistaa esimerkiksi Magenton sopivuus verkkokauppa-alustaksi. WooCommerce yleensä voittaa kilpailun toteutuskustannusten ja laajemman verkkokauppa-alustan kehittäjäkunnan avulla.

WooCommercen hyvät puolet

WooCommercen huonot puolet

WooCommercen ylläpito ja huoltaminen

WooCommerce-verkkokauppaa täytyy pitää itse yllä: tämä tarkoittaa että verkkokaupalle tarvitaan webhotelli ja verkko-osoite, sekä verkkokaupan järjestelmän ohjelmistopäivityksistä on huolehdittava. Koska useimmiten verkkokauppa toteutetaan asiaan perehtyneen kumppanin toimesta, myös WooCommercen huolenpito ja jatkokehitys hoituu saman palveluntarjoajan avustuksella.

Tekemiämme WooCommerce verkkokauppoja

Alla näet joitain toteuttamiamme verkkokauppoja, jotka perustuvat WordPressiin ja WooCommerceen.

huippuhetki.fi

WooCommerce-verkkokauppa Bamboran maksujärjestelmällä ja OP-paketti -integraatiolla.

eurokymppi.fi

Räätälöity WooCommerce-verkkokauppa monimutkaisella painoon perustuvalla maksujärjestelmällä. Maksujärjestelmänä Paytrail.

veganvortex.fi

WooCommerce-verkkokauppa kaksikielisenä ja koko maailman kattavilla toimituskuluilla. Maksujärjestelmänä Bambora.

mazu.fi

WooCommerce-verkkokauppa kivijalkaliikkeen jatkoksi Klarnan maksujärjestelmällä.