Nykyään yhdistyksellä on kotisivut entistä useammin toiminnan tukena ja tiedotusvälineenä. Olemme toteuttaneet useita yhdisyksen kotisivuja,  WordPressillä tottakai.

Kotisivut yhdistykselle WordPressillä

Kotisivuilla vauhtia yhdistyksen toimintaan

Kotisivut ovat mainio tapa yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Kotisivujen avulla parannetaan yhdistyksen näkyvyyttä, tiedotetaan toiminnasta tehokkaammin aiheesta kiinnostuneille sekä omille jäsenille. Lisäksi kotisivujen avulla voidaan tiedottaa tulevista tapahtumista, sekä vaikkapa myydä yhdistyksen kannatustuotteita tai vuokrata yhdistyksen mökkejä.

Yhdistyksen kotisivut WordPressillä

Toteutamme kaikki verkkosivut WordPressillä, ja siihen on syynsä: alusta on avoimen lähdekoodin takia ilmainen, ja toteutuksen valmistuttua sivusto on yhdistyksen omaisuutta. Näin saadaan aidosti omat kotisivut yhdistykselle, jolloin julkaisualusta on täysin omassa hallussa. Lisäksi WordPress -kotisivuja voidaan laajentaa lähes rajattomasti, eikä alustan toiminnallisuudet rajoita mahdollisuuksia.

Yhdistyksen kotisivujen hinta

Koska yhdistyksen toiminta on usein voittoa tavoittelematonta toimintaa, hinnoittelemme yhdistyksen kotisivu kevyemmin. Ota yhteyttä, niin mietitään millainen ratkaisu teidän yhdistykselle tarvitaan.