Tietosuojaseloste

Päivitetty 12.10.2018

Webbituote Finlandin tietosuojaseloste

Yleistä

Palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita, mutta joudumme jossain määrin keräämään, tallentamaan ja käsittelemään asiakkaidemme yhteyshenkilöiden henkilötietoja. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnnumero. Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen esittämällä tavalla tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja asiakkaidemme yksityisyyttä kunnioittaen.

Toimimme myös joidenkin palvelujemme osalta tietosuojalainsäädännön mainitsemassa henkilötietojen käsittelijän roolissa, joka tarkoittaa että meillä on pääsy asiakkaidemme keräämiin henkilötietoihin toimittamamme palvelun perusteella. Asiakkaidemme tietojen rekisterinpitäjänä toimii aina kyseessä oleva asiakasyritys, ja henkilötietojen tallentaminen ja käsittely hoidetaan asiakkaan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Teemme päivityksiä tietosuojaseosteeseemme palvelumme kehittyessä sekä lainsäädännön muuttuessa, joista tiedotamme tällä sivulla.

 

Rekisterinpitäjä

Webbituote Finland
Y-tunnus: 2776480-1
Postiosoite: Sturenkatu 26 AS 36, 00520 Helsinki
Sähköposti: moi@webbituote.fi
Yhteyshenkilö: Jarmo Tanninen
Puhelin: +358 45 699 3440

 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme ja käsittelemme käytännössä vain asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme yhteyshenkilöihin liittyviä henkilötietoja. Keräämme henkilötietoja pääasiassa verkkosivustomme yhteydenottolomakkeiden kautta, sekä sopimusten solmimisen yhteydessä.

Keräämme ja säilytämme normaalisti seuraavia henkilötietoja:

  • yhteyshenkilön nimi
  • yhteyshenkilön puhelinnumero
  • yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Kerättävien henkilötietojen käyttäminen ja käyttöperusteet

 

Palvelun toimittaminen

Keräämme henkilötietoja liittyen palveluiden toimittamiseen pääasiassa verkkosivustomme lomakkeiden kautta. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja sopimusvelvoitteiden täyttämiseen, palveluiden toimittamiseen, laskutukseen, reklamaatioihin, asiakkuuksien hallintaan ja tukipyyntöihin liittyen.

 

Markkinointi ja asiakasviestintä

Totetutamme markkinointi- ja asiakasviestintää etsiessämme uusia asiakkaita sekä myös olemassa oleville asiakkaillemme. Saatamme markkinoida muun muassa sähköpostitse tai puhelimitse. Tietoja voidaan myös luovuttaa ulkopuolisille alihankkijoille tai palveluntarjoajille kyseisten toimintojen toteuttamiseksi. Henkilöllä on kuitenkin milloin tahansa oikeus kieltää suoramarkkinointi.

 

Kerättävien henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme kerättyjä henkilötietoja pääsääntöisesti vain sen ajan, kun on tarpeellista. Säilyttäminen tapahtuu suojatussa sähköpostissa, joka on henkilökohtaisten salasanojen takana.

 

Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota toimivan käyttäjäkokemuksen sivuston vierailijalle. Eväste (englanniksi cookie) on pieni tiedosto, joka tallennetaan laitteellesi käydessäsi verkkosivustolla. Verkkosivusto käyttää näitä tietoja kun liikut sivustolla tai palaat sivustolle.

Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi sekä verkkosivuston käytön analysoimiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi säätää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmiten verkkoselain sallii evästeet automaattisesti.

Käyttämiämme evästeitä ovat sivuston toiminnalliset evästeet sekä kävijäseurantajärjestelmän evästeet. Kävijäseurantajärjestelmämme käsittelee kävijätilastoja anonyymisti, eikä järjestelmän keräämiä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Kävijäseurantamme ei kerää verkkosivun vierailijasta tunnistettavia seurantatietoja: emme tallenna täydellistä IP-osoitetta, eikä vierailua verkkosivustollamme voida yhdistää vierailijan henkilöllisyyteen tai tarkkaan sijaintiin.

 

Henkilötietoja luovuttaneen oikeudet

Suostumuksen peruuttaminen

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen henkilötietojesi säilyttämiseen ja käsittelemiseen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen moi(ät)webbituote.fi

 

Tietojen tarkistus

Voit halutessasi pyytää tietoja siitä, säilytämmekö ja käsittelemmekö, sekä mitä kaikkia sinuun liittyviä henkilötietoja käsittelemme.

 

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointia varten sähköpostilla osoitteeseen moi(a)webbituote.fi

 

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun se ei liity asiakassuhteen hoitamiseen.

 

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä, jos käsittely ei liity asiakassuhteen hoitamiseen.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesta henkilötietojen käsittelystä antaa Jarmo Tanninen, soittaen +358 45 699 3440 tai sähköpostilla moi(ät)webbituote.fi