Zoner on kotimainen palveluntarjoaja, jolta saat webhotellin verkkosivuillesi ja sähköpostillesi. Zoner on tullut tutuksi, joten jaamme kokemukset kanssasi.

Webhotelli kotisivuillesi

Kun tarvitset webhotellin kotisivuillesi tai verkkokaupallesi, Zoner on yksi kotimainen varteenotettava vaihtoehto. Kyseinen palveluntarjoaja ei ole se ihan halvin vaihtoehto, mutta rahoille saa varmasti vastinetta. Zonerista on jäänyt yhteistyön pohjalta varsin vakuuttava mielikuva: palvelimet pyörii nopeasti ja asiakaspalvelu on kunnossa.

Nopeat palvelimet

Zoner sanoo panostaneensa erityisesti webhotellien latausnopeuteen, joka on nykypäivänä entistä oleellisempi asia. Peruswebhotelleja löytyy pienestä 2 gigan levytilalla varustetusta aina 30 gigaiseen saakka. Edellisen linkin sivulta löytyy vertailutyökalu, jonka avulla selvität tarvitsemasi levytilan. Paketin vaihtaminen isompaan onnistuu helposti myös lennosta, joten pienemmästä on hyvä aloittaa.

Samalta firmalta löytyy myös erityisesti WordPressille kehitetty WP-Cloud, jonka väittäävät olevan Suomen nopein WordPress-webhotelli. Keskinmäärin Cloudiin siirrettyjen sivustojen latausajat on parantunut noin kahdella sekunnilla, latautuen 2-3 kertaa vanhaa palvelinta nopeammin.

Tarkoituksemme on testailla WP-Cloudin nopeutta lähitulevaisuudessa, jotta nähdään miten nopea se on verrattuna tavalliseen webhotelliin.

Erityisen hyvä asiakaspalvelu

Jos et halua tinkiä asiakaspalvelusta, niin Zoner on entistä vahvempi ehdokas webhotellisi pyörittäjäksi. Zonerin tavoittaa sähköpostilla ja livechatista, sekä puhelimeenkin sanoovat vastaavansa keskinmäärin 14 sekunnissa. Tärkeitä juttuja silloin, kun apua tarvitaan.

Suosittelemme

Zoner on varma ja luotettava valinta webhotelliksi, heillä palvelu pelaa erinomaisesti. Jos olet hankkimassa hostingia WordPressille, vilkaise myös kirjoituksemme webhotellin valinnasta WordPressille. Muistathan myös huolehtia WordPressin nopeusoptimoinnista, sillä raskaat ja optimoimattomat verkkosivut voi latautua hitaasti myös nopeassa webhotellissa.