Zoner on kotimainen palveluntarjoaja, jolta saat webhotellin ja domainin verkkosivuillesi ja sähköpostillesi. Erityisesti WordPress-sivustolle Zonerilta löytyy kiinnostava ratkaisu. Zoner on tullut vuosien aikana tutuksi, joten jaamme kokemukset Zonerista kanssasi.

Webhotelli kotisivuillesi

Kun tarvitset webhotellin kotisivuillesi tai verkkokaupallesi, Zoner on yksi kotimainen varteenotettava vaihtoehto. Kyseinen palveluntarjoaja ei ole se ihan halvin vaihtoehto, mutta rahoille saa varmasti vastinetta. Zonerista on jäänyt yhteistyön pohjalta varsin vakuuttava mielikuva: palvelimet pyörii nopeasti ja asiakaspalvelu on kunnossa.

Nopeat palvelimet

Zoner sanoo panostaneensa erityisesti webhotellien latausnopeuteen, joka on nykypäivänä entistä oleellisempi asia. Peruswebhotelleja löytyy pienestä 2 gigan levytilalla varustetusta aina 30 gigaiseen saakka. Edellisen linkin sivulta löytyy vertailutyökalu, jonka avulla selvität tarvitsemasi levytilan. Paketin vaihtaminen isompaan onnistuu helposti myös lennosta, joten pienemmästä on hyvä aloittaa.

Samalta firmalta löytyy myös erityisesti WordPressille kehitetty WP-Cloud, jonka väittäävät olevan Suomen nopein WordPress-webhotelli. Keskinmäärin Cloudiin siirrettyjen sivustojen latausajat on parantunut noin kahdella sekunnilla, latautuen 2-3 kertaa vanhaa palvelinta nopeammin.

Tarkoituksemme on testailla WP-Cloudin nopeutta ja vakautta, jotta nähdään miten sujuvaa ja toimivaa sen kanssa elämä on verrattuna tavalliseen webhotelliin. Zonerin WP-Cloud vaihtoi viimeaikoina nimensä WP One:ksi.

Päivitys 2023: Meillä Zonerin WP-hotelli on pyörinyt nyt useita vuosia, ja meno on ollut vakaata ja toimivaa. Joskus harvoin jos on asiakaspalveluun ollut asiaa, niin hommat on aina hoitunut sujuvasti.

Erityisen hyvä asiakaspalvelu

Jos et halua tinkiä asiakaspalvelusta, niin Zoner on entistä vahvempi ehdokas webhotellisi palveluntarjoajaksi. Zonerin tavoittaa sähköpostilla ja livechatista, sekä puhelimeenkin sanoovat vastaavansa keskinmäärin 14 sekunnissa. Tärkeitä juttuja silloin, kun apua tarvitaan nettisivujen tai verkkokaupan kanssa.

Varmimmin Zonerin tavoitat välittömästi chatin kautta tai soittamalla. Sähköpostititiedusteluihin vastaaminen saattaa kestää hieman kauemmin.

Suosittelemme Zoneria

Zoner on varma ja luotettava valinta webhotelliksi, heillä palvelu pelaa erinomaisesti tähän saakka. Jos olet hankkimassa webhotellia WordPressille, vilkaise myös kirjoituksemme webhotellin valinnasta WordPressille.

Muistathan myös huolehtia WordPressin nopeusoptimoinnista, sillä raskaat ja optimoimattomat verkkosivut voi latautua turhan hitaasti myös nopeassa webhotellissa.