Kirjautumisosoite WordPress-sivustolle

WordPress-julkaisujärjestelmällä tehtyjen verkkosivujen vakiona oleva osoitteen loppuliite on /wp-admin. Kirjautumislinkki näyttää esimerkiksi tältä https://meidanfirma.fi/wp-admin

Kirjautumisosoite ei toimi?

Jos tiedät että verkkosivut on tehty WordPress-julkaisujärjestelmällä, on myös mahdollista että kirjautumisosoite on erikseen muutettu. Tämä auttaa esimerkiksi hakkereiden automatisoidut kirjautumisyrityksen. Tarkista sähköpostisi oletko saanut verkkosivujen tekijältä kirjautumisohjeet.

Salasana unohtunut?

Jos olet unohtanut salasanasi WordPress-sivustolle, voit tilata uuden salasanan kirjautumissivun (/wp-admin) linkistä. Saat sähköpostin käyttämääsi osoitteeseen, jonka linkkiä klikkaamalla pääset vaihtamaan WordPress-salasanan.

Salasanan palautus ei toimi?

Eikö WordPress-sivusto lähetä sähköpostia salasanan vaihtoon? Yleensä se tulee lähes viiveettä, toisinaan saattaa kestää muutama minuutti. Jos sähköpostia ei ala kuulumaan, kokeile uudestaan.

Jos sivusto ei suostu lähettämään salasanan palautuslinkkiä, etkä millään muista nykyistä salasanaa, niin vaihtoehdoksi jää kirjautua webhotellin hallintapaneliin ja käydä vaihtamassa unohtunut salasana suoraan tietokantaan.

Jos et vieläkään pääse kirjautumaan WordPress-sivuillesi, niin ota yhteyttä.

Tarvitsetko apua?

Onko WordPress-sivusto edelleen jumissa, etkö vieläkään pääse kirjautumaan sisään? Otahan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mitä asialle voidaan tehdä.