Kirjautumisosoite WordPress-sivustolle

WordPress-julkaisujärjestelmällä tehtyjen verkkosivujen vakiona oleva osoitteen loppuliite on /wp-admin. Kirjautumislinkki näyttää esimerkiksi tältä https://meidanfirma.fi/wp-admin

WordPressin kirjautumissivun näkymä
Tältä näyttää kirjautuissivu WordPressiin

Kirjautumisosoite ei toimi?

Jos tiedät että verkkosivut on tehty WordPress-julkaisujärjestelmällä, on myös mahdollista että kirjautumisosoite on erikseen muutettu. Tämä auttaa esimerkiksi estämään hakkereiden automatisoidut kirjautumisyrityksen. Tarkista sähköpostisi oletko saanut verkkosivujen tekijältä kirjautumisohjeet hallintapaneliin.

Salasana unohtunut?

Jos olet unohtanut salasanasi WordPress-sivustolle, voit tilata uuden salasanan kirjautumissivun (/wp-admin) linkistä. Saat sähköpostin käyttämääsi osoitteeseen, jonka linkkiä klikkaamalla pääset vaihtamaan WordPress-salasanasi.

Salasanan palautus ei toimi?

Etkö saanut sähköpostia pyytäessäsi salasanan palautusta? Yleensä viesti tulee lähes viiveettä, toisinaan saattaa kestää muutama minuutti, joten odota ensin hetki. Jos sähköpostia ei ala kuulumaan, kokeile vielä kerran.

Jos WordPress ei lähetä sähköpostiviestiä, eli tässä tapauksessa salasanan palautuslinkkiä, niin nopeaksi vaihtoehdoksi jää kirjautua sivustolle webhotellin hallintapanelin kautta. Jos et saa salasanan palautuslinkkiä sähköpostilla, voi myös olla että kaikki sivuston lähettämät viestit eivät mene perille. Sähköpostin lähetysongelmat WordPressillä kannattaa tarkistaa ja korjata.

Tarvitsetko apua?

Jos et vieläkään pääse kirjautumaan WordPress-sivuillesi, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan kuinka voimme auttaa sinut kirjutumaan WordPress-hallintaan.