Asiakkaamme vanhat verkkosivut alkoivat oirehtia, koska ne oli tehty käytöstä poistuvalla Adobe Muse -julkaisujärjestelmällä. Koska Musen kehitys on lopetettu, ratkaisuksi jäi vanhojen kotisivujen uudistaminen. Teimme tarkan replikan vanhoista kotisivuista WordPressillä.

Vanhojen kotisivujen teko WordPressillä

Kun vanhoja kotisivuja ei enää kannata elvyttää

Kotisivut ei ole ikuisia, eikä niiden alustoina käytetyt järjestelmätkään. Esimerkiksi Adobe ilmoitti vuoden 2018 alkupuolella lopettavansa Muse-julkaisujärjestelmän kehittämisen. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että kaikki Musella tehdyt verkkosivut joudutaan uudistamaan jollain toisella alustalla.

Tämän kohtalon koki myös Presentor, yritys jonka verkkosivut oli pystytetty samaisella alustalla. Verkkosivut alkoi selvästi oirehtimaan, joten verkkosivut täytyi uudistaa. Saimme tehtäväksemme toteuttaa vanhoista sivuista mahdollisimman tarkka jäljennös WordPressillä.

Vanhat kotisivut voidaan tehdä uusiksi WordPressillä

Vanhoja kotisivuja ei voi suoranaisesti siirtää WordPressille, mutta voimme tehdä kopion vanhoista kotisivuista WordPressillä. Yleensä vanhoissa kotisivuissa kyllä olisi ammattilaisen silmin parannettavaa, mutta suunnittelu ottaa oman aikansa.

Tässäkin tapauksessa teimme mahdollisimman tarkan kopion vanhoista kotisivuista, muutamaa pientä muutosta lukuunottamatta. Kotisivujen ulkoasu pysyy siis jotakuinkin samana, mutta taustalla raksuttaa WordPress.

×
×

Ostoskori