Asiakkaamme vanhat verkkosivut alkoivat oirehtia, koska ne oli tehty käytöstä poistuvalla Adobe Muse -julkaisujärjestelmällä. Koska Musen kehitys on lopetettu, ratkaisuksi jäi vanhojen kotisivujen uudistaminen. Teimme tarkan replikan vanhoista kotisivuista WordPressillä.

Vanhojen kotisivujen teko WordPressillä

Kun vanhoja kotisivuja ei enää kannata elvyttää

Kotisivut ei ole ikuisia, eikä niiden alustoina käytetyt järjestelmätkään. Esimerkiksi Adobe ilmoitti vuoden 2018 alkupuolella lopettavansa Muse-julkaisujärjestelmän kehittämisen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki Musella tehdyt verkkosivut tulevat rapistumaan ja lopulta hajoamaan.

Tämän kohtalon koki myös Presentor, yritys jonka verkkosivut oli pystytetty samaisella alustalla. Kotisivut alkoi jo selvästi oirehtimaan tietyillä selaimilla, joten päätettiin tehdä uudet kotisivut yritykselle. Saimme tehtäväksemme toteuttaa vanhoista sivuista mahdollisimman tarkka jäljennös WordPressillä.

Vanhat kotisivut voidaan tehdä uusiksi WordPressillä

Vanhoja kotisivuja ei voi suoranaisesti siirtää WordPressille, mutta voimme tehdä kopion vanhoista kotisivuista WordPressillä. Yleensä vanhoissa kotisivuissa kyllä olisi ammattilaisen silmin parannettavaa, mutta suunnittelu ottaa oman aikansa.

Tässäkin tapauksessa teimme mahdollisimman tarkan kopion vanhoista kotisivuista, muutamaa pientä muutosta lukuunottamatta. Kotisivujen ulkoasu pysyy siis jotakuinkin samana, mutta taustalla raksuttaa WordPress.

×
×

Ostoskori