Domainhotelli on kotimainen palveluntarjoaja, jolta saa verkko-osoitteet ja webhotellit sopuhintaan. Tutustu ja lue kokemuksemme heidän palveluistaan vuodelta 2016 alkaen.

Valitse webhotelli huolellisesti

Olemme viikoittain tekemisissä eri webhotellipalveluja tarjoavien yritysten kanssa, ja kokemusta on jo useammalta vuodelta. Touhutessa näkee sekä hyviä että ei niin hyviä palveluntarjoajia, monesta eri syystä.

Joidenkin palvelu tökkii asiakaspalvelun päässä, toisilla taas tuntuu olevan osaaminen kateissa. Nykyinen huolenpitopalveluumme kuuluva verkkosivujen toiminnan seuranta paljastaa myös palvelukatkot, joita näyttää toisilla webhotelleilla olevan useamminkin.

Näistä syistä on tärkeä valita hyvä webhotelli yrityksen verkkosivuille.

Domainhotelli pähkinänkuoressa

Domainhotelli on perustettu vuonna 2015, ja eksyimme heidän asiakkaaksi heti seuraavana vuoden puolella. Nyt kokemusta on kertynyt yli kolme vuotta, ja homma on toiminut alusta asti oikein mukavasti.

Domainhotelli tarjoaa .FI -päätteiset verkko-osoitteet edulliseen 9 euron vuosihintaan, sekä webhotelleihin kuuluu kolme eri kokoista ja tehoista webhotellia. Webhotellit on suunniteltu erityisesti yleistä WordPress -julkaisujärjestelmää silmällä pitäen.

Webhotelleissa on todella paljon levytilaa (25 – 100 gigatavua), joka riittää isommallekin sivustolle tai suurelle määrälle sähköpostia. Lisäksi webhotelleihin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti, joka on nykypäivänä lähes pakollinen.

Domainhotellin asiakaspalvelu

Webhotellin asiakaspalvelulle on harvoin tarvetta, mutta tarpeen sattuessa tavoitettavuus on tärkeää. Tarve tulee yleensä vastaan verkkosivuja asennettaessa tai teknisen häiriön sattuessa.

Olemme olleet Domainhotelliin yhteydessä käyttömäärään verrattaen melko vähän, sillä palvelu toimii yleisesti ottaen erittäin hyvin. Silloin harvoin kuin Domainhotellille on asiaa, asiakaspalvelun tarvoittaa hyvin ja palvelu on osaavaa.

Domainhotellin tekniikka

Domainhotellin webhotellit pyörii nykyaikaisella ja helppokäyttöisellä alustalla, jonka avulla sähköpostien ja verkkosivujen varmuuskopioiden hallinta on helppoa. Lisäksi verkkosivujen asentaminen webhotelliin sujuu aina mutkitta.

Webhotellien palvelukatkot Domainhotellilla on melko harvinaisia, ja verkkosivut pysyy normikuukautena pystyssä täydet 100% ajasta.

Domainhotellin hinnat

Domainhotelli on mielestämme hinta/laatu-suhteelta erittäin hyvä valinta. Domain (.FI = 9 €) on halvin mitä markkinoilta löytyy. Lisäksi edullisin webhotelli kustantaa vain 50 euroa vuodessa veroineen, joka on pieni hinta hyvästä webhotellista.

Suosittelemme!

Domainhotelli on hyvä valinta erityisesti WordPress-verkkosivuille. Nämäkin sivut pyörivät jo toista vuotta Domainhotellin kolmen tähden webhotellissa, eikä vaihtamisen tarvetta ole vielä tullut vastaan.

Ainoa webhotellin vaihtoon motivoiva tekijä voisi olla siirtyä alustaan, joka lataa verkkosivut ennätysnopeasti. Zoner lupaa, että heidän WP-Cloud on Suomen nopein webhotelli WordPressille, mutta toki hintakin on moninkertainen.

Tämä sivu sisältää kumppanuuslinkkejä.

×
×

Ostoskori