WooCommercen hintapolitiikka

WooCommercessa on alustana mukavaa se, että se on ilmainen, kuten WordPress -julkaisujärjestelmäkin. Täysin pakolliset kulut WooCommercen kohdalla ovat verkko-osoite ja webhotelli. Muu on periaatteessa vapaaehtoista, mutta monet turvautuvat ammattiapuun esimerkiksi WooCommerce -verkkokaupan toteutuksessa ja huolenpidossa. WooCommercen hinta riippuu siitä, kuinka valmis olet tekemään asioita itse.

Verkkokaupan toteutus aina riippuu verkkokaupan laajuudesta, sen lisätoiminnoista ja paljon muusta. Aina ei kannata tuijottaa mahdollisimman halpaa hintaa, vaan sellaista kokonaisuutta joka mahdollistaa myös hyvät edellytykset löytää jalansijaa markkinoilta.

Pakolliset kulut

Vapaaehtoiset kulut

WooCommerce -verkkokaupan toteuttaminen

Itse verkkokaupan toteutus on oleellinen osa verkkokaupan perustamista. WooCommercen kohdalla työmäärä riippuu verkkokaupan laajuudesta sekä toiminnoista. Periaatteessa WooCommercella voi tehdä verkkokaupan ilmaiseksi. Ilmainen tässä tapauksessa tarkoittaa myös tee-se-itse -mallia.

Jos WooCommercella aikoo verkkokaupan tehdä, niin nykyisin se on helpompaa kuin ennen. Parempien lisäosien ja toimintojen auttamana WooCommerce -kaupan rakentaminen vaatii vähemmän teknistä osaamista. Mutta kaupan tekemiessä on edelleen paljon tiedettävää ja osattavaa, joten kaikien siihen ei kannata ryhtyä.

Jos haluaa uuden WooCommerce -verkkokaupan ammattilaisen tekemänä, joutuu siitä helposti pulittamaan alkaen 1500 euroa + alv. Toteutuksen hinta riippuu perutettavasta verkkokaupasta, sen liiketoimintamallista ja tuotevalikoimasta esimerkiksi.

Vapaaehtoiset kulut

Jotain jää myös käteen

Verkkokaupan perustamisen jälkeen sinulla on verkkokauppa, ja jos teet verkkokaupan WooCommerella, on sinulla oma verkkokauppa. Tämän etuna on se, että omistat verkkokauppasi ja hallinta pysyy varmemmin sinulla, tapahtuipa mitä tahansa. Periaatteessa voit laittaa vaikka WooCommerce -verkkokaupan pöytälaatikkoon, ja tehdä siitä pienellä vaivalla toisen verkkokaupan myöhemmin, samaa pohjaa hyödyntäen.

Verkkokaupan perustamisen aika?

Olisiko nyt hyvä hetki edistää verkkokauppasuunnitelmiasi? Ota alla olevalla lomakkeella yhyteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä olisi paras ratkaisu ja mitä WooCommercella verkkokaupan perustaminen tapauksessasi maksaisi.