WordPress huolenpitopalvelu

Hinta alkaen 45 € / kk + alv

Pidämme yrityksenne WordPress-sivuston huippuvireessä päivästä toiseen.

Kattavaa huolenpitoa yrityksenne WordPress-sivustolle

WordPress-verkkosivut tarvitsevat jatkuvaa huolenpitoa ollakseen aina parhaassa vireessä. Kaiken kattava huolenpito varmistaa, että yrityksenne WordPress-verkkosivut toimivat vakaasti päivästä toiseen.

Verkkosivujen huolenpitopalvelu sisältää:

Säästä resursseja

Huolenpitopalvelun avulla vapautat yrityksesi tärkeästä tehtävästä, ja voit olla varma että yrityksen verkkosivut on kunnossa.

Varmista toimivuus

Älä jätä firman verkkosivuja tuuliajolle. WordPressin päivittäminen parantaa sivuston toimintaa ja varmistaa että tekniikka pelaa.

Parempi tietoturva

WordPress päivittyy kuukausittain, ja usein uusi versio sisältää tietoturvapäivityksiä. Päivitetty WordPress on turvallisempi.

Lopeta verkkosivuista huolehtiminen ja keskity olennaiseen

WordPress-verkkosivut ovat itse ylläpidettävää mallia, ja vaativat näin ollen teknistä huolenpitoa. Ohjelmistopäivitykset painavat päälle, varmuuskopioista on huolehdittava, sekä verkkosivujen sisältö täytyy pitää ajan tasalla vakuuttavan yritysilmeen ja hyvän asiakaspalvelun nimissä.

Ulkoistamalla verkkosivuston huolenpidon osaaviin käsiin varmistat yrityksen verkkosivujen parhaan toimivuuden.

Täysylläpito WordPressille

Pidämme WordPressin ohjelmiston, käytössä olevat lisäosat sekä teeman päivitettynä aina uusimpaan ohjelmistoversioon.

Seuraamme verkkosivuston toimivuutta jatkuvasti, ja reagoimme mahdollisimman pian jos sivusto ei jostain syystä toimi. Tarkastamme tilanteen ja tarvittaessa otamme yhteyttä palvelimen ylläpitoon nopeuttaaksemme tarvittavia korjaustoimenpiteitä.

Asetamme verkkosivustollenne automaattisen varmuuskopioinnin tarvittavin väliajoin. Ongelmatilanteessa verkkosivusto voidaan palauttaa edellisestä varmuuskopiosta.

Tiedotamme teitä sivustolle tehdyistä toimenpiteistä sekä muista mainittavista tapahtumista kuukausittain.

Kun tarvitset apua ja neuvoa verkkosivujen toimivuuden tai kehittämisen suhteen, juttelemme kanssasi mielellämme lisää.

Kuinka verkkosivut huolenpitoon?

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous verkkosivujen huolenpidosta. Kartoitamme verkkosivuston ja teemme tarjouksen huolenpitosopimuksesta.

Maksa lasku

Lähetämme laskun huolenpidosta vuodeksi kerrallaan. Kun lasku on maksettu, verkkosivusto on hyvissä käsissä.

Pidämme huolta

Seuraamme verkkosivustoanne jatkuvasti, sekä teemme tekniset päivitykset sopivin väliajoin.

Kysymyksiä WordPressin ylläpidosta

WordPress-julkaisujärjestelmä on tekninen kokonaisuus, jonka tekniikasta on huolehdittava itse. Nykään suurella osalla yrityksistä on WordPress-sivut, mutta ei sivustosta huolta pitävää henkilöä.

Kyllä, WordPress voi toimia ihan normaalisti myös ilman päivittämistä, mutta siitä ei ole takuuta. Huolenpitopalvelun idea on, että verkkosivusto on

Voi. Ihan aina WordPressin päivittäminen ei suju toivotusti.

Toisinaan päivittämisen yhteydessä voi ilmetä yhteensopivuusongelmia WordPressin ja teeman tai käytettävien lisäosien kesken. Tällöin sivusto saattaa lakata toimimasta, ja tarvitaan pikaisesti koodarin apua ratkaisemaan tilanne. Päivittäminen voi myös jossain tapauksessa jäädä puolitiehen jättäen verkkosivut huoltotilaan.

Huolenpitopalvelun avulla sivustosi päivitetään sopivin väliajoin, jotta sivuston tekniikka, nopeus ja tietoturva ovat parhaalla mahdollisella tasolla.

Käytössämme on jäjestelmä, joka tarkkailee verkkosivuston toimivuutta viiden minuutin välein. Jos sivusto ei lataudu, niin saan tekstiviestin ja sähköpostin että kyseinen sivusto on mykkä.

Yleensä WP-sivuston toiminta lakkaa webhotelliin tai WordPressin päivittämiseen liittyvistä syistä. Jos sivuston päivityksiin ei ole koskettu, vika löytyy käytännössä aina palvelintilan tarjoajalta. Jos tilanne ei pian parane, niin otamme yhteyttä kyseiseen hostingiin.

Järjestelmämme seuraa sivuston tavoitettavuutta jatkuvasti. Jos sivusto sattuu olemaan toimimattomassa tilassa, saamme siitä ilmoituksen. Selvitämme tilanteen mahdollisimman pian, ja ilmoitamme asiasta myös sivuston omistajalle.

Mitä vielä mietit?

Harvassa yrityksessä on nykyään omaa IT-henkilöä, joka huolehtii firman omista verkkosivusta. Näin ollen WordPress-sivuston tekniikka ja sisältöpäivitykset jää usein hoitamatta.

Kun annat yrityksen verkkosivut WordPress-huolenpitopalveluun, niin pidämme verkkosivunne aktiivisesti ajan tasalla tekniikan osalta. Näin verkkosivut ovat teknisesti vakaammalla pohjalla, ja yrityksenne verkkoilme kunnossa.