WordPress-huolenpitopalvelu

Yrityksen verkkosivut tarvitsevat jatkuvaa huolenpitoa ollakseen aina ajan tasalla ja parhaassa vireessä. Samalla yrityksenne vapautuu piinaavasta tehtävästä, joka on liian helppo jättää tekemättä.

Yrityksen verkkosivut tarvitsevat huolenpitoa

Verkkosivut ovat yritysilmeen ja markkinoinnin kulmakivi, eivätkä ne ole koskaan valmiit. Ohjelmistopäivitykset painaa päälle, sekä verkkosivujen sisältö täytyy pitää ajan tasalla vakuuttavan yritysilmeen ja hyvän asiakaspalvelun nimissä. Ulkoistamalla verkkosivuston huolenpitopalvelun osaaviin käsiin varmistetaan niiden paras toimivuus ja hyöty nyt ja huomenna.

Lopeta verkkosivuista huolehtiminen ja keskity olennaiseen.

Harvassa yrityksessä on nykyään omaa IT-henkilöä, joka huolehtii asianmukaisesti firman omista verkkosivusta. Näin ollen asia jää usein heitteille, ja merkittävä osa yrityksen julkisivua jää heitteille.

Pidämme verkkosivunne aktiivisesti ajan tasalla sekä tekniikan, ulkoasun ja sisällön osalta. Näin yrityksenne yritysilme pysyy edustavana sekä liiketoiminta kehittyy toivottuun suuntaan.

WordPressin päivittäminen ei aina suju ongelmitta

WordPress on todella helppo päivittää muutamalla napin painalluksella. Aina WordPressin päivittäminen ei kuitenkaan suju toivotusti.

Toisinaan päivittämisen yhteydessä voi ilmetä yhteensopivuusongelmia WordPressin ja teeman tai käytettävien lisäosien kesken. Tällöin sivusto saattaa lakata toimimasta, ja tarvitaan pikaisesti koodarin apua. Päivittäminen voi myös jossain tapauksessa jäädä puolitiehen jättäen verkkosivut huoltotilaan.

Huolenpitopalvelun avulla sivustosi päivitetään sopivin väliajoin, sekä tarkastetaan että päivitys onnistui. Jos päivityksen yhteydessä tulee ongelma, reagoimme siihen välittömästi.

Tarjoamme huolenpitoa yrityksenne verkkosivuille

Kun annat WordPress-sivuston meidän hellään huomaamme, niin teemme seuraavaa:

Pidämme WordPressin ohjelmiston, käytössä olevat lisäosat sekä teeman päivitettynä aina uusimpaan ohjelmistoversioon.

Seuraamme verkkosivuston toimivuutta jatkuvasti, ja reagoimme mahdollisimman pian jos sivusto ei jostain syystä toimi. Tarkastamme tilanteen ja tarvittaessa otamme yhteyttä palvelimen ylläpitoon nopeuttaaksemme tarvittavia korjaustoimenpiteitä.

Asetamme verkkosivustollenne automaattisen varmuuskopioinnin tarvittavin väliajoin. Ongelmatilanteessa verkkosivusto voidaan palauttaa edellisestä varmuuskopiosta.

Tiedotamme teitä sivustolle tehdyistä toimenpiteistä sekä muista mainittavista tapahtumista kuukausittain.

Kun tarvitset apua ja neuvoa verkkosivujen toimivuuden tai kehittämisen suhteen, juttelemme kanssasi mielellämme lisää.

Huolenpito alkaen 45 € / kk

Hintaan lisätään alv 24 %, laskutus 12kk jaksoissa.

Lisätyönä tarjoamme myös...

  • Verkkosivujen sisältömuutokset
  • Verkkosivujen jatkokehitys
  • Kävijäanalytiikan seuranta ja raportointi