WordPress-verkkokauppa

WordPress taipuu helposti verkkokaupaksi WooCommerce-verkkokauppalisäosan avulla. WooCommerce-verkkokauppa on toimiva ja räätälöitävissä oleva ratkaisu. WooCommercen avulla myyt fyysisten tuotteiden lisäksi myös palveluita tai ladattavia tuotteita.

Toimiva verkkokaupparatkaisu

Teemme verkkokauppoja WordPressin ja WooCommercen alustoille räätälöitynä liiketoimintasi tarpeisiin. Meiltä saat apua verkkokaupan totetuttamiseen aina suunnitteluvaiheesta ylläpitopalveluihin. Täysi toimivuustakuu sisältyy aina verkkokauppatoteutuksiimme, ja lupaamme että verkkokauppasi toimii kuten pitääkin.

Näin verkkokaupan toteutus etenee

WordPress-verkkokauppasi tarvitsee webhotellin ja verkko-osoitteen, jotta sivusto saadaan nettiin. Opastamme sinua näiden hankinnassa, jotta saat kotisivuillesi sopivan ratkaisun. Suosittelemme esimerkiksi Domainhotellin ja Zonerin palveluita.

Jos yritykselläsi on jo kotisivut, niin usein on mahdollista käyttää nykyistä webhotellia myös WordPress-sivustolle.

Käymme mielellämme suunnitelmasi läpi kanssasi, ja kerromme omat ajatuksemme verkkokauppasi toteutuksesta. Keräämme sinulta tietoa, jonka avulla ymmärrämme mahdollisimman tarkasti verkkokaupan vaatimukset.

 

Verkkokaupan sisältö koostuu vähintään tuotteista, mutta lisäksi verkkokaupan yhteydessä on esimerkiksi etusivu, tilaus- ja sopimusehdot, tietosuojaseloste, yhteystiedot ja mahdollisesti blogi.

Verkkokaupan tuotteille tarvitaan täydet tuotetiedot ja -selosteet sekä tuotekuvat. Lisäksi tarvitaan materiaali muille verkkokaupan yhteyteen tuleville sivuille. Autamme sinua tarvittaessa sisällön tuottamisessa.

Kun verkkokaupan sisältö alkaa olemaan osittain saatavilla, voidaan verkkokauppaa ryhtyä rakentamaan. Halutessasi voit itse lisätä tuotteet verkkokauppaasi alusta asti, jolloin opit hallinnoimaan uutta verkkokauppaa.

Verkkokauppa toteutetaan suunnitelman mukaisilla toiminnoilla ja ulkoasulla, sekä kytketään sopiva maksujärjestelmä sujuvampaan kaupankäyntiin.

Opastamme sinut alkuun uuden verkkokauppasi kanssa, jotta osaat käsitellä tuotteita ja tilauksia. Tarvitessasi voit aina ottaa meihin yhteyttä, niin opastamme sinut asian kanssa eteen päin.

Onnistunut verkkokaupan toteutus sekä sinun tyytyväisyytesi on meille tärkeintä. Annamme verkkokaupallesi korjaustakuun, ja lupaamme korjata virheemme veloituksetta.

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Verkkokauppa täydellä takuulla

Pyydä tarjous WordPress-verkkokaupasta. Saat verkkokaupan, johon olet 100% tyytyväinen. Saat ilmaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella, ja kerromme ajatuksemme verkkokauppasi suunnitelmasta. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.