WooCommerce on WordPressin tunnettu verkkokauppalisäosa, jonka avulla tavallinen WordPress-sivusto muuttuu monipuoliseksi verkkokaupaksi. Tässä hieman perustietoa ja kokemuksia WooCommercesta verkkokauppa-alustan valintaa miettivälle verkkokauppiaalle.

Vapaa lähdekoodi, oma verkkokauppa

WordPressin tavoin WooCommerce verkkokauppalisäosa pohjautuu avoimeen lähdekoodiin, ja on näin ollen ilmanen verkkokauppa-alusta. Kun verkkokauppasi toteutetaan WooCommercella, omistat ihan oikeasti verkkokauppasi ilman sitoumuksia palveluntarjoajaan. Tarvitset vain webhotellin, jotta verkkokauppasi saadaan nettiin.

WooCommerce omaa lähes rajattomat laajennusmahdollisuudet

Verkkokaupan perustaminen vaatii ajan myötä kehittämistä, riippuen mihin suuntaan verkkokauppatoiminta lähtee etenemään. Kun verkkokauppa perustetaan WooCommercella, voidaan kauppaa kehittää ja laajentaa tulevaisuudessa lähes rajattomasti.Avoin lähdekoodi mahdollistaa koodin muokkaamisen keneltä tahansa.

WooCommercen sanotaan olevan sopiva verkkokauppa-alusta kevyempään käyttöön ja pienemmille tuotemäärille. Tuotteita “mahtuu” WooCommerce verkkokauppaan kuitenkin jopa tuhansia, sekä vastaan on tullut WooCommerce-kauppoja jopa sadoilla tuhansilla tuotteilla.

WooCommercen käyttö on helppoa

WordPress omaa tunnetusti erittäin käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen hallintapanelin. Samaisen hallintapanelin kautta pyöritetään myös WooCommerce-verkkokauppaa, josta päästään lisäämään ja muokkaamaan tuotteita, sekä hallinnoimaan tilauksia. WooCommerce verkkokaupan hallinnan oppii lähes kuka tahansa, yleensä jopa melko pienellä vaivalla.

Maksujärjestelmän kytkentä WooCommerceen

WooCommerce-verkkokauppaan saadaan helposti lisättyä yleisimpien maksuvälittäjien maksujärjestelmät. Kaikilla maskunvälittäjillä on valmis maksumoduli, jonka avulla kytkentä tehdään sujuvasti lisäosa kytkemällä sekä laittamalla tunnukset ja asetukset kohdalleen. Lue tarkemmin maksujärjestelmän valinnasta WooCommercelle ja tutustu saatavilla oleviin maksuvaihtoehtoihin.

WooCommerce verkkokaupan ylläpito

Koska WooCommerceen perustuva verkkokaupparatkaisu on itse ylläpidettävää mallia, niin samalla verkkokaupan tekniikasta joutuu hieman huolehtimaan. Verkkokaupan päivityksistä, varmuuskopioista ja tekniikasta on pidettävä huolta, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä. Vapauttaaksemme sinut vastuusta verkkokauppasi tekniikkaan liittyen, tarjolla on kaiken kattava huolenpitopalvelu WooCommerce-verkkokaupalle.