woocommerce-liikemerkki-2

WooCommerce on WordPressin tunnettu verkkokauppalisäosa, jonka avulla tavallinen WordPress-sivusto muuttuu verkkokaupaksi. Tässä hieman perustietoa ja kokemuksia WooCommercen valintaa pähkäilevälle verkkokauppiaalle.

Vapaa lähdekoodi, oma verkkokauppa

WordPressin tavoin WooCommerce pohjautuu avoimeen lähdekoodiin, ollen näin ollen ilmanen käyttää. Kun verkkokauppasi toteutetaan WooCommercella, omistat ihan oikeasti verkkokauppasi ilman sitoumuksia palveluntarjoajiin. Tarvitset vain webhotellin, jotta kauppasi saadaan verkkoon.

WooCommerce omaa lähes rajattomat laajennusmahdollisuudet

Verkkokauppa vaatii ajan myötä kehittämistä, riippuen mihin suuntaan verkkokauppatoiminta lähtee etenemään. Kun verkkokauppa perustetaan WooCommercella, voidaan kauppaa kehittää ja laajentaa lähes rajattomasti. WooCommercen sanotaan olevan sopiva verkkokauppa-alusta kevyempään käyttöön, mutta vastaan on tullut WooCommerce-kauppoja joissa on satoja tuhansia tuotteita.

WooCommercen käyttö on helppoa

WordPress omaa tunnetusti erittäin käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen hallintapanelin. Samaisen hallintapanelin kautta pyöritetään myös verkkokauppa, josta päästään lisäämään ja muokkaamaan tuotteita, sekä hallinnoimaan tilauksia. WooCommerce verkkokaupan hallinnan oppii lähes kuka tahansa, melko pienellä vaivalla.

Maksujärjestelmän kytkentä WooCommerceen

WooCommerce-verkkokauppaan saadaan helposti lisättyä yleisimpien maksuvälittäjien maksujärjestelmät. Kaikilla maskunvälittäjillä on valmis maksumoduli, jonka avulla kytkentä tehdään sujuvasti. Lue tarkemmin maksujärjestelmän valinnasta WooCommercelle ja tutustu saatavilla oleviin maksuvaihtoehtoihin.

WooCommercen ylläpito ja huolenpito on verkkokauppiaan vastuulla

Koska WooCommerce verkkokaupparatkaisu on itse ylläpidettävää mallia, niin samalla verkkokaupan tekniikasta joutuu hieman huolehtimaan. Verkkokaupan päivityksistä, varmuuskopioista ja tekniikasta muutoinkin on pidettävä huolta. Vapauttaaksemme sinut vastuusta verkkokauppasi tekniikkaan liittyen, tarjolla on kaiken kattava huolenpitopalvelu WooCommerce-verkkokaupalle.

×
×

Ostoskori