WooCommerce-verkkokauppaan on helposti kytkettävissä maksujärjestelmä kaikilta yleisesti tunnetuilta verkkomaksuvälittäjiltä. Verkkomaksupainikkeet ja -vaihtoehdot lisätään verkkokauppaan lataamalla ja asentamalla kyseiselle verkkomaksujärjestelmälle tehty maksumoduli.

Ennen maksujärjestelmän kytkemistä tarvitaan verkkokauppiaan tekemä sopimus valitun maksunvälittäjän kanssa. Tunnettuja maskuvälittäjiä ovat Bambora, Checkout Finland, Klarna sekä Paytrail.

Sopivan maksujärjestelmän valinta

Kaikki saatavilla olevat maksujärjestelmät ovat toimivia ratkaisuja, joista jokaisen täytyy löytää omaan verkkokauppaan se sopiva maksujärjestelmä. Parhaiten hommasta pääsee jyvälle tutustumalla jokaisen palveluntarjoajan hinnastoon.

Yleisesti ottaen verkkomaksupainikkeiden käyttö kustantaa noin 0 – 60 € kuukaudessa, sekä lisäksi pienet maksuprovisiot jokaisesta välitetystä maksusta.

Kuukausimaksuton maksujärjestelmä

Jos haluaa aloittaa ilman kuukausimaksuja, niin Bambora ja Checkout tarjoaa myös kuukausimaksutonta sopimusta. Kuukausimaksuttoman sopimuksen kääntöpuolena on, että maksat hieman enemmän provisiota jokaisesta myynnistä. Kuukausimaksuton sopimus sopii siis silloin kun myynti on satunnaista ja pientä.

Kuukausimaksuton maksujärjestelmä auttaa aloittamaan verkkokaupan mahdollisimman pienillä kiinteillä kuluilla. Sopimustyypin voi sitten vaihtaa kuukausimaksulliseen, kun kauppa on lähtenyt käyntiin ja kuukausimaksullinen tulee kannattavammaksi.

Juttele Jarmon kanssa

[wpchatbot id=3292 width="100%"]

Tarvitsetko apuvoimia WooCommercen kanssa?

Jos sinulla on kysyttävää maksujärjestelmän liittämisestä verkkokauppaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Neuvomme ja juttelemme mielellämme lisää WooCommerce-verkkokauppaan liittyvissä asioissa!