Maksutavat WooCommerce-verkkokauppaan

WooCommerce-verkkokauppaan on valittavissa maksujärjestelmä kaikilta yleisesti tunnetuilta verkkomaksuvälittäjiltä. Verkkomaksupainikkeet lisätään verkkokauppaan lataamalla kyseiselle verkkomaksujärjestelmälle sopiva lisäosa.

Ennen maksujärjestelmän kytkemistä tarvitaan verkkokauppiaan tekemä sopimus valitun maksunvälittäjän kanssa. Yleisesti ottaen verkkomaksupainikkeiden käyttö kustantaa 0 – 60 € kuukaudessa, sekä lisäksi pienet maksuprovisiot jokaisesta välitetystä maksusta.

Sopivan maksujärjestelmän valinta

Kaikki saatavilla olevat maksujärjestelmät ovat toimivia ratkaisuja, joista jokaisen täytyy löytää omaan verkkokauppaan se sopiva maksujärjestelmä. Parhaiten hommasta pääsee jyvälle tutustumalla jokaisen palveluntarjoajan hinnastoon.

Kuukausimaksuton maksujärjestelmä

Jos haluaa aloittaa ilman kiinteitä kuluja, niin Bambora ja Checkout tarjoaa kuukausimaksutonta sopimusta. Kuukausimaksuttoman sopimuksen kääntöpuolena on, että maksat hieman enemmän provisiota jokaisesta myynnistä.

Kuukausimaksuton maksujärjestelmä auttaa aloittamaan verkkokaupan mahdollisimman pienillä kiinteillä kuluilla. Sopimustyypin voi sitten vaihtaa kuukausimaksulliseen, kun kauppa on lähtenyt käyntiin.

Haluatko jutella verkkokaupan maksujärjestelmästä?

Jos sinulla on kysyttävää maksujärjestelmän valitsemisesta tai liittämisestä verkkokauppaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Neuvomme ja juttelemme mielellämme lisää WooCommerce-verkkokauppaan liittyvissä asioissa!

Jätä kommentti