Saimme tehtäväksi uuden työhyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen kotisivujen toteutuksen valmiista ulkoasumallista. Asiakkaalla oli pian edessä suuri yritystapahtuma, jonne oli päästävä markkinoimaan uuden yrityksen palveluja. Homma oli siis hoidettava nopeasti, jonka takia sivuston rakenne ja ulkoasu pidettiin selkeänä ja yksinkertaisena.

Osaltamme kotisivujen toteutus yrirtykselle alkoi WordPressin asentamisella palvelimelle, sekä laittelemalla asetukset ja muut mahdolliset valmiiksi. Kotisivujen leiskaa (eli ulkoasua) odoteltiin graafikolta, ja heti ulkoasumallin ja muun graafisen materiaalin putkahtaessa sähköpostiin päästiin leipomaan ulkoasua kohdalleen.

Kotisivujen toteutukseen käytettiin WordPress-julkaisujärjestelmän lisäksi hyväksi havaittua GeneratePress Premium -teemaa, sekä sisältöosiot taivuteltiin muotoonsa ja tyyliinsä Elementor -sivurakentajalla. Sivuston ulkoasu oli helppo tyylitellä graafikon näkemystä vastaavaksi.

Kotisivut asennettiin Domainhotellin palvelimelle, ja käyttöön otettiin pakettiin vakiona kuuluva SSL-suojaus. Tämä WordPress-optimoitu webhotelli on kustannustehokas vaihtoehto WordPress-kotisivujen hostaamiseen, ja käyttöönotto sujuu nopeasti. Tarvittaessa samaisen palveluntarjoajan webhotellit sopivat myös WooCommerce -verkkokaupalle.

Tämä verkkosivutoteutus sujui mukavasti aikataulun puitteissa, ja saitti saatiin pystytettyä toivotun aikataulun mukaisesti.

Mukana projektissa oli Kerkko Ulmanen Shape Helsinki visuaalisen ilmeen luojana sekä Anna Kurkijärvi-Willans Ink Tank Mediasta viestin ja sisältötekstin toteuttajana.

WordPress kotisivujen toteutus läppärin ruudulla